Uroš: Ava i ja se nismo seksali, glumili smo da ostanemo duže

Uroš - Ava i ja se nismo seksali, glumili smo da ostanemo dužeNakon što je izgubio utrku u borbi za 50.000 eura i nakon 14 dana napustio kuću Velikog Brata, kaskader Uroš Ćertić promijenio je priču i izjavio da se Ava Karabatić i on nisu seksali u showu, piše Kurir.

– Prošli put je pobijedila Marijana Čvrljak jer se seksala s Nemešom pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi kako bismo što duže ostali. I ‘ručni rad’ je bio gluma. Htio sam napraviti show, poslije smo drmali kombi – izjavio je.

Prema pisanju srpskog Telegrafa, Ava mu je rekla da parovi najduže ostaju u takvim showovima zbog čega su sklopili dogovor da odglume seks ispod pokrivača prve večeri u showu.

– Ovo mi je prvi reality,  a Ava je imala iskustva u ‘Survivoru’ gdje je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim showovima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspjeli jer smo već prvog tjedna bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to htio – rekao je Uroš.

Naglasio je da su Avine suze bile samo gluma i da je svoju taktiku nakon svađe s njim nastavila sa Željkom samo kako bi ostala što duže u kući i njega napravila ljubomornim.

– Vjerujem da se poslije nekoliko dana zaljubila. Imali smo dogovor da se zajedno držimo do kraja, ali kad je prešla granicu, morao sam je ostaviti – rekao je.

Iako je nakon izlaska iz kuće izjavio da je zaljubljen u Soraju, priznao je da to ipak nije istina i da je samo želio nastaviti show.

– Soraja je više moj tip nego Ava. Razbila je sve predrasude koje sam imao o njoj. Nije imala nijedan konflikt u kući. Nijednom nije čak ni opsovala – komentirao je Uroš.

Priznao je da je lagao da ima djevojku koja priprema doktorat jer je Ava stalno nabrajala svoje škole i fakultete.

– Sve treba izgledati kao sapunica. Kome je zanimljivo gledati me kako dižem utege sa Žarkom ili perem suđe? Ništa ne bih promijenio da se vratim. Opet bih simulirao seks za 50.000 eura – priznao je kaskader.

Vendi ga razočarala, a blizanci mu imaju bezvezan stav

Komentirao je da ga je razočarala Vendi jer je smatrao da će njezinim ulaskom u kuću između nje i Maje Nikolić nastati ludilo i zaključio da blizanci Žarko i Željko vjeruju da je svaka žena kurva ako imaš novca.

– Navikli su na to jer je u Francuskoj bilo ludilo kad su izašli iz Velikog brata, plaćali su im po tisuću eura da se pojave na zabavama. Meni je bezvezan taj stav da možeš biti s kim želiš samo zbog popularnosti – rekao je Uroš.

Opisao se veoma impluzivnim čovjekom punim adrenalina.

– Volim voziti motor 200 km na sat. Kad Novak Đoković izgubi, razbijem telefon – rekao je.

‘Kad su rekli Urošu da je izbačen, Ava je komentirala da ima Boga’

Soraja je bila bijesna nakon što je vidjela da je Avu obradovalo Uroševo izbacivanje iz kuće, piše srpski Puls.

– Jesi li čula Avu, majke ti? Kad su prozvali Uroša da je izbačen rekla je nešto kao ‘Ima Boga’. Zamisli? Što ima Boga zato što joj nije zavukao. Ona nije ni svjesna da ju je poštivao, ispao je džentlmen – rekla je Soraja Vučelić Ivani Stamenković nakon što su stanari Velikog Brata saznali da je Uroš Ćertić izbačen iz kuće na Koštunjaku.

Sindi je to komentirala riječima: ‘Ne, izgleda da ne treba držati svoj nivo već se svima davati’.

Ava i Željko na romantičnoj večeri

Željko je popričao s Avom o njihovu odnosu na romantičnoj večeri koju su dobili na poklon od Velikog Brata, piše srpski Blic.

– Dok smo u kući, samo ćemo se ljubiti, ali kad izađemo pazi se – rekao joj je Željko dok je Ava cijelo vrijeme ponavljala kako ne zna što ju je snašlo.

– Ovo je kao da sanjam, što se ovo dešava – govorila je Ava.

Željko je u jednom trenutku komentirao da su u vezi, što je Ava komentirala riječima: ‘Veza… Koliko dugo nisam čula tu riječ’.

Romantična večera se završila tako što je Veliki Brat zamolio Željka da pozove Avu na ples.

Vendi pokazala međunožje

Vendi je u kratkoj haljinici prvi put otkrila svoje međunožje. Kako piše srpski Alo, crna tkanina koja joj je virila ispod suknje nalikovala je na materijal od čarapa pa se ne može sa sigurnošću tvrdili je li nosila gaćice.

Slavko masturbirao pred kamerama

Nakon što su se u kući ugasila svjetla, Slavko Labović zavukao si je ruku u gaće, piše srpski Alo. No nakon što je u sobu ušao Dragutin Topić, Slavko je otišao u zahod kako bi nastavio započeto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.