Ava Karabatić se seksala prvu noć u Big Brotheru

| 26/03/2013 | 12 Comments

Ava Karabatić se seksala prvu noć u Big BrotheruU Big Brother kuću Ava Karabatić je ušla posljednja te se pojavila u izazovnom izdanju, u korzetu i halterima. ‘Uzbuđena sam jako, tresem se cijela, možda sam bila u celibatu pa trebam izaći’, kazala je Ava ulazeći u VIP Big Brother kuću.

Međutim, kako je u kuću ušla posljednja, Ava je imala i najmanje vremena da se spremi za spavanje, piše srpski Blic. Veliki brat Avu je zamolio je da to učini što prije, pa se ona uputila u tuš kabinu gdje je pokušavala skinuti haltere. No, to joj nije bilo lako izvesti, pa je pomoć ubrzo potražila od sustanarke Maje Volk.

Kamere su zabilježile trenutak kad je Ava otkopčavala haltere i brinula se da netko ne bi ušao u tuš kabinu. Od ostalih ukućana Big Brother kuće sakrila se, ali ne i od kamera.

Osim toga, ni prva noć u Big Brother kući nije protekla mirno. Tako je Ava podijelila krevet s kaskaderom Urošem Ćertićem, piše Kurir.

Category: CELEBRITY

Komentari (12)

 1. lol says:

  Jadna ti majka sto te rodila. Kujo poremecena

 2. lol says:

  Zar ste se za ovo borili, ooo domoljubi? Da vam rvatice stoje u redu cekajuci kitu serba. Svake godine padne po jedna, samo ova nije mogla docekati ni da prodje prva noc.

  • KBarut says:

   Zašto vi Srbi smatrate uspjehom ako kresnete Hrvaticu? Očito vaše ne vrijede kad ih ni vi nećete, a mi imamo toga viška. Samo krešite,takve bolje ni ne zaslužuju. Kad ne mogu dobiti Cro Cock, dobar je i vaš. :)

  • Anonymous says:

   ajde debilu suti konjino

 3. nemeš says:

  ma kud ne uđo u kuću Velikog brata ?

 4. Anonymous says:

  Da Karabatić je pravo hrv prezime…

 5. ivo says:

  sramota hrvatske

 6. Anms says:

  @lol
  Srpkinja

 7. Anonymous says:

  Kenja srpska

 8. Anonymous says:

  Ava znaš li ti uopće što je celibat?

 9. AMAZONKA says:

  GLUPAČA KAKVU SVIJET NE PAMTI MISLIM NA AVU